Armos

Oferim suport rapid pentru toate produsele noastre

Facem parte din familia NOV global

Sistemele NOV Rig realizeaza si sprijina cele mai avansate solutii de foraj din lume. La NOV Rig Systems, valorificam puterea cunoasterii si inovarii care revolutioneaza viitorul energiei. Ne bazam pe ceea ce functioneaza, folosind expertiza noastra profunda pentru a minimiza riscul, pentru a creste timpul de functionare si pentru a imbunatati performanta operatiunilor de foraj din intreaga lume.

Solutii NOV Rig
Solutii NOV Rig

Solutii NOV Rig – Unitati de actionare de tip AC & DC. Intretinere, revizie si functionare.

NOV IMO
NOV IMO

NOV IMO – Sarcini automate (Wildcat). Instalare, operare si intretinere.

Facem Istorie

Incepand cu anul 1841, NOV si-a dedicat timpul si resursele pentru a produce cele mai inalte produse si servicii petroliere pentru a va ajuta sa faceti meseria eficient si in siguranta. De la o piesa de schimb la un sistem complet de foraj, de la instalare la asistenta la fata locului, suntem aici pentru a va ajuta pe parcursul intregului proces de foraj. NOV linia de actionare de varf continua sa creasca astazi de la baza solida pusa acum zeci de ani.

Solutiile noastre

Oferim flota noastra de platforme configurabile si echipamente de capital pentru a va ajuta sa depasiti provocarile de foraj.

Solutia noastra completa de teren reduce costurile operationale, creste siguranta, simplifica operatiunile de foraj si comunica in mod eficient in intreaga gama de experti in foraj pentru a optimiza performanta.

NOV Land Rig Technologies este liderul solutiilor inovatoare care mareste si mareste puterea dvs. de foraj prin combinarea celor mai recente tehnologii de platforme la sol prin proiectarea echipamentelor, in functie de nevoile aplicatiilor, integrarea completa a sistemului, performanta si optimizarea echipamentelor, cea mai cuprinzatoare retea de asistenta pentru piața pieselor de schimb din industria de petrol si gaze.

Inconjuram platforma cu suport si o armata de expertiza inainte de a incepe gaurirea, in timpul operatiunilor de foraj si in timp ce echipamentul se deplaseaza la urmatorul loc.

%
Energie
%
Putere
%
Resurse

Sistemul de management

Noi credem ca produsele excelente sunt inradacinate in oameni grozavi si parteneri exceptionali.

Atunci cand un client decide sa construiasca o platforma de foraj marin, un torent de activitate incepe in jurul globului. Zeci de instalatii de inginerie si de productie la nivel mondial au inceput sa actioneze pentru a se asigura ca echipamentul va ajunge la fata locului, asa cum a promis, si va lucra impreuna fara probleme. Asta nu se intampla din intamplare. Este nevoie de oameni ferm fundamentati in optimizarea de fabricatie si logistica, precum si de un angajament neclintit de a oferi clientilor nostri. De peste 30 de ani, provocarile si oportunitatile clientilor nostri au determinat echipa noastra sa dezvolte un pachet mai bun de echipamente de foraj.

Cu clientii nostri aflati in centrul a tot ceea ce facem, continuam sa avansam pentru a dezvolta parteneriate si mai puternice. Construim noi facilitati de fabricare in intreaga lume pentru a scurta timpii de plata, extindem ofertele noastre de formare pentru a ne ajuta pe partenerii sa se pregateasca pentru „Big Crew Change” si dezvoltam echipamente si mai avansate pentru apele ultra-adanci si dure medii ostile. Credem ca viitorul ne rezerva mult mai multe pentru industria noastra. Suntem mandri sa colaboram cu clientii nostri si asteptam cu nerabdare sa construim acest viitor impreuna.

Iti punem la dispozitie

serviciile noastre

OIL FIELD

Produse superioare performante de petrol si gaze, care satisfac cerintele de mediu ale operatorului modern.

LUBRIFIANTI

Lubrifianti de inalta clasa, special proiectati pentru motorul tau.

PROTECTIE

Oferim echipamente de protectie astfel incat toti inginerii nostri sa fie in siguranta in timpul orelor de lucru.