Armos

Armos iti ofera

Lubrifianti pentru excelenta

Scopul nostru este de a aduce viabilitatea, productivitatea si durata de viata cat mai lunga a masinilor, pentru fiecare afacere cu care colaboram. Oricare ar fi industria si oricat de specializat echipamentul, iti oferim lubrifianți extinsi. Oferta noastra este foarte selectiva si este conceputa pentru a satisface nevoile specifice afacerii tale.

Solutii all inclusive

La Armos Lubricants credem ca nevoile clientilor vin mai intai si suntem pregatiti sa le onoram prin oferirea de servicii complete: de la consultanta la livrarea produsului la adresa exacta.

Lucram numai cu persoane pasionate si dedicate, iar partenerii nostri sunt cei mai buni in domeniile lor.

gasoline

OFERIM SERVICII DE GESTIONARE A DESEURILOR, ECHIPAMENTE SPECIALIZATE DE FORAJ, ECHIPAMENTE DE LUBRIFIERE SI PROTECTIE

Iti oferim cea mai buna calitate de la

Partenerii nostri

Extinderea duratei de viata a echipamentelor din 1983.

Des-Case sta la dispozitia clientilor sai cu produse si servicii inovatoare, care imbunatatesc fiabilitatea echipamentelor si cresc profitabilitatea.

Produsele Des-Case prelungesc durata de viata a lubrifiantilor industriali prin prevenirea contaminarii cu pulberi deshidratanti, eliminarea contaminarilor prin sistemele de filtrare si detectarea problemelor lubrifiantilor prin analiza vizuala a uleiului.

Prin extinderea duratei de viata a lubrifiantilor, Des-Case ajuta companiile sa isi imbunatateasca fiabilitatea echipamentului general, sporind productivitatea si rentabilitatea.

AIMOL produce lubrifianti de inalta calitate pentru orice aplicatie industriala, pentru uz auto si pentru motoare. Aplicand toate tehnologiile disponibile, pe care le-am inbunatatit semnificativ in ultimii 30 de ani, putem garanta performanta „fara frecare” a echipamentelor de transport si a echipamentelor industriale. AIMOL garanteaza produse de inalta calitate pentru toate masinile si motoarele tale.

Molyslip sarbatoreste un patrimoniu de 80 de ani ca producator independent de lubrifianti specializati in Regatul Unit. Compania a furnizat produse lubrifiante superioare atat la nivel national, cat si la nivel international, incepand cu anii 1930.

In 1992, Jeremy Wills si Peter Haig si-au luat proprietatea asupra Molyslip®, iar sub conducerea lor, compania si-a extins si si-a dezvoltat gama de compusi specializati si unsori pentru utilizarea in toate sectoarele industriei.

Chemico Sales & Overseas Ltd este o companie din Marea Britanie care produce produse Chemico pentru industria automotive si paste de slefuire Chemico care sunt distribuite in intreaga lume. Toate produsele sunt fabricate in Marea Britanie.

Iti punem la dispozitie

serviciile noastre

OIL FIELD

Produse superioare performante pentru sectorul petrol si gaze, care satisfac cerintele de mediu ale operatorului modern.

LUBRIFIANTI

Lubrifianti de inalta clasa, special dezvoltati pentru aplicatia ta.

PROTECTIE

Oferim echipamente de protectie astfel incat toti inginerii nostri sa fie in siguranta in timpul orelor de lucru.