Armos

Oferim servicii de calitate superioara pentru

Echipamente de foraj specializate

Echipa noastra de ingineri poate fi mandra de completarea cu succes si de obtinerea celor mai bune rezultate in proiecte foarte dificile. Am fost laudati ca indeplinim sarcini dincolo de sfera noastra de activitate si ca prezentam o atitudine dedicata, prompta si informata.

ARMOS EXIM promoveaza un mediu de lucru in care transferul de expertiza tehnica de la inginer la inginer este recunoscuta si incurajata. Oferim suport tehnic 24/7 pentru diverse echipamente, iar timpul nostru de raspuns la orice solicitare de asistenta tehnica in Romania este mai mic de 24 de ore. Avem un contact strans cu factorii de decizie din companiile noastre de clienti. Pe baza planurilor viitoare si a previziunilor de afaceri, va ajutam cu stocarea materialelor necesare sau cu pregatirea achizitiilor inainte de data reala de lansare a proiectului. De multe ori oferim solutii complete cu conditii de livrare foarte scazute.

Serviciile post-vanzare au fost parte integranta a activitatilor noastre de la infiintarea ARMOS EXIM. Am intretinut si am dezvoltat linii de achizitii pentru piese de schimb si consumabile pentru fiecare sistem sau echipament livrat clientului final. Acest lucru asigura ca defectiunile echipamentelor sunt remediate cat mai repede posibil.

Reparatii Capitale

Sarcini comune:

  • Scopul de aplicare al muncii
  • Demontarea Echipamentelor
  • Analiza si Evaluarea Echipamentelor (NDT)
  • Inlocuirea Pieselor si a Subsistemelor
  • Reasamblarea Echipamentului
  • Testare fara incarcatura
  • Punerea in functiune si testarea incarcaturii

Localizarea proiectelor

Inginerii nostri s-au dovedit a fi tehnicieni si manageri de inalta calificare in proiecte onshore si offshore in Orientul Mijlociu (Emiratele Arabe Unite, Irak, Oman, Bahrain), Africa (Uganda, Camerun, Libia, Kenya) Ungaria, Polonia, Marea Nordului).

INCHIRIERI DE ECHIPAMENTE SPECIALIZATE

Sisteme DF Pumping

CARACTERISTICI

Pompele centrifuge sunt cele mai comune si bine-cunoscute pompe de pe piata. Ele vin in numeroase modele diferite si pot transfera fluide cu eficienta ridicata pe o gama larga de fluxuri si presiuni.
Carcasa puternica de turnare asigura eficienta si rezistenta in functionare cu fluide abrazive si corozive. Designul concentric minimizeaza turbulenta si uzura abraziva.
Pompele Centrifuge DL au un inalt grad de interschimbabilitate a pieselor intre diferitele constructii de pompe si producatori, chiar si intre diferitele familii de pompe.
Pompele Centrifugale DL sunt 100% interschimbabile cu pompele centrifugale MISSION.

Iata istoria noastra

a proiectelor de foraj specializat

ROMANIA ONSHORE – OMV PETROM

ROMANIA ONSHORE – OMV PETROM

 Echipamente de Foraj Specializate

Iti punem la dispozitie

serviciile noastre

OIL FILED

Produse superioare performante de petrol si gaze, care satisfac cerintele de mediu ale operatorului modern.

LUBRIFIANTI

Lubrifianti de inalta clasa, special proiectati pentru motorul tau.

PROTECTIE

Oferim echipamente de protectie astfel incat toti inginerii nostri sa fie in siguranta in timpul orelor de lucru.