Armos

Oferim servicii excelente din 1996.

Armos are o vasta experienta in furnizarea facilitarii productiei in industria petroliera.

Echipa noastra de ingineri poate fi mandra de completarea cu succes si de obtinerea celor mai bune rezultate in proiecte foarte dificile. Suntem recunoscuti pentru indeplinirea unor sarcini dincolo de sfera noastra de activitate si pentru prezentarea unei atitudini dedicate, prompte si informate. ARMOS EXIM promoveaza un mediu de lucru in care incurajarea si recunoasterea transferului de expertiza tehnica de la inginer la inginer este prezenta. Oferim suport tehnic 24/7 pentru diverse echipamente, iar timpul nostru de raspuns la orice solicitare de asistenta tehnica in Romania este mai mica de 24 de ore.

Gestionarea Deseurilor de Foraj

Servicii comune: Sondaj, Rig-up si Rig-down, Operarea si intretinerea la fata locului a echipamentului SC & GDF, Planificarea Proiectului, Intretinerea si reparatiile pentru echipamente SC, Raportarea Proiectului si Analiza datelor.

Echipamente de Foraj Specializate

Sarcinile comune: Domeniul de aplicare al activitatii, Demontarea echipamentelor, analiza echipamentului (NDT) si evaluarea, inlocuirea pieselor si subsistemelor, reasamblarea echipamentelor, testarea fara sarcina, punerea in functiune si testarea incarcaturii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OFERIM SERVICII DE GESTIONARE A DESEURILOR, ECHIPAMENTE SPECIALIZATE DE FORAJ, ECHIPAMENTE DE LUBRIFIERE SI PROTECTIE

Zonele noastre de Expertiza

De la Gumbo-Scalpers si Shale Shakers la decanterul centrifugal si unitati de deshidratare, am livrat intreaga gama de echipamente de control si de gestiune a deseurilor de foraj si piese de schimb la pietele din Europa si Orientul Mijlociu.

Inginerii nostri s-au dovedit a fi tehnicieni si manageri de inalta calificare in proiecte onshore si offshore in Orientul Mijlociu, Africa si Europa.

ARMOS EXIM furnizeaza o gama larga de piese de schimb si echipamente de inalta calitate pentru campul petrolier: pompe si consumabile centrifuge, piese de lichid pentru pompa de noroi, piese de schimb si consumabile pentru echipamentele de podea: Top- Drives, Drawworks, Iron Roughnecks,  etc.

Tehnicienii de teren ARMOS EXIM au furnizat asistenta operationala, intretinere planificata si interventii pe teren, incepand cu anul 2016, pentru unitatile de top NOV TDS-11 SA desfasurate pe uscat in Romania.

Reduction at Source(2)

Iti punem la dispozitie

serviciile noastre

OIL FIELD

Produse superioare performante de petrol si gaze, care satisfac cerintele de mediu ale operatorului modern.

LUBRIFIANTI

Lubrifianti de inalta clasa, special proiectati pentru motorul tau.

PROTECTIE

Oferim echipamente de protectie astfel incat toti inginerii nostri sa fie in siguranta in timpul orelor de lucru.