Armos

In Romania

Unicul Distribuitor in Romania al produselor Chemico

CHEMICO -banner
Chemico Sales & Overseas Ltd este o companie din Marea Britanie care produce materiale pentru industria auto si paste de slefuit Chemico care sunt distribuite in intreaga lume. Toate produsele sunt fabricate in Marea Britanie. Chemico Grinding Pastes sunt utilizate de atelierele de reparatii si restaurare a automobilelor, in activitati generale de inginerie si de fabricare a sculelor, de finisare generala in multe industrii. Chemico Lapping Paste este un compus de lustruire pe baza de apa pentru utilizare acolo unde nu este recomandata utilizarea unsorilor, de exemplu in intretinerea masinilor pentru terenuri sportive. Chemico Jointing Cement este un produs de etansare universala pentru toate tipurile de imbinari. Acest compus de imbinare poate fi utilizat la conexiuni cu sau fara garnitura pentru etansarea impotriva scurgerilor de benzina, motorina, fluide hidraulice, uleiuri, parafine, GPL, apa, abur si gaze.

Produsele CHEMICO

Pasta de slefuit Chemico

Pasta de slefuit Chemico este pe baza de unsoare cu litiu, formulata si fabricata special si exclusiv pentru Chemico Sales & Overseas Ltd. Lubrifiantul cu vascozitate mare si pentru temperaturi ridicate asigura o stabilitate la forfecare, adica lubrifiantul ramane pe loc in timpul operatiei de slefuire pentru o prelucrare cat mai eficienta a suprafetei, asigurand protectia impotriva coroziunii si proprietati bune de etansare. Carbura de siliciu este una dintre cele mai dure substante abrazive cunoscute, iar particulele sale sunt deosebit de ascutite. In plus, acestea tind sa se sparga in particule mai mici, care isi pastreaza in continuare partile ascutite si astfel continua sa actioneze eficient. Carbura de siliciu este macinat pentru a obtine particule de granulatii diferite pentru fiecare tip de pasta Chemico. Cele cinci clase de granulatie permit pastei de slefuire Chemico selectarea optima pentru fiecare operatie, pentru cea mai eficienta slefuire.

Pasta de finisare/ rodaj Chemico

Gama de paste de inalta performanta, pe baza de apa, care incorporeaza un sistem unic de geluri care imbunatatesc proprietatile granulelor ascutite de carbura de siliciu. In functie de gradul de uzura si de tipul echipamentului, clasa de granulatie disponibila este de la fin la grosier. Este o pasta extrem de stabila, usor de utilizat, care prezinta un impact redus asupra mediului si care nu necesita curatare dupa utilizare. Dezvoltata pentru departamentele de intretinere a terenurilor de golf, a organizatiilor municipale, a scolilor si a locurilor de sport.
Disponibil in ambalaje de 2,5 kg, 5 kg si 270 kg

Pasta de etansare/ imbinare Chemico

Un produs de etansare/ imbinare care poate fi un etansant universal pentru imbinari cu sau fara garnituri sau saibe. Impiedica scurgerile de benzina, motorina, uleiuri, aburi, lichide de racire, apa, parafina, GPL, gaze si fluide hidraulice in toate tipurile de imbinari. Combinatia dintre elementele termice, plastice si adezive din acest produs de imbinare este unica in formula de produs etansant. Maleabilitatea combate efectele schimbarilor de temperatura si presiune, deplasarile si fortele asociate cu asamblarea unor metale diferite, cum ar fi carcasele de aluminiu montate pe blocuri turnate. Adezivul nu numai ca ajuta la fixarea garniturii, dar s-a dovedit a fi un sigilant si blocator eficient pentru a conferi o siguranta suplimentara canelurilor, bolturilor si lagarelor presate. Pasta Chemico Jointing Cement este rezistenta la apa si nu este afectata de apa de mare. Este anti-coroziva si inerta. Se foloseste pentru a proteja cutiile cu conexiuni electrice si instrumentele sensibile la umezeala. Poate fi utilizata ca un strat de acoperire intre doua metale diferite cum ar fi otelul si alama in contact, ceea ce ajuta la prevenirea actiunii electrolitice in prezenta apei de mare.
Interval de temperatura: -40 grade C – +350 grade C

Pasta de slefuit supape dubla Chemico

Pasta de slefuit supape Chemico, a fost populara timp de multi ani atat in randul pasionatilor auto, cat si a atelierelor de reparatii, oferind o livrare la indemana a unei paste de slefuire grosiera pentru prelucrare cat si o pasta de finisare intr-un singur ambalaj. Pasta de slefuit supape Chemico are o baza de unsoare pe baza de litiu, formulata si fabricata special si exclusiv pentru Chemico Sales & Overseas Ltd. Prezinta o stabilitate ridicata la forfecare, adica lubrifiantul ramane pe loc in timpul operatiei de slefuire pentru cea mai eficienta prelucrare, impreuna cu protectia la coroziune si proprietati bune de etansare. Carbura de siliciu este una dintre cele mai dure substante abrazive cunoscute, iar particulele sunt deosebit de ascutite. In plus, ele tind sa se sparga in particule mai mici, care isi pastreaza in continuare proprietatile taioase si astfel continua sa lucreze eficient. Se utilizeaza pentru slefuirea supapelor si a scaunelor de supape din motoare de automobile, utilaje agricole, navale si pentru aplicatii petroliere si alte aplicatii generale de inginerie. Consultati intotdeauna manualulproducatorului inainte de a incepe orice operatiune si urmati instructiunile. Aceste informatii sunt furnizate si se bazeaza pe experienta de laborator si practica. Avand in vedere gama larga de aplicatii si conditii de utilizare, nu ne asumam raspunderea pentru eventualele pierderi sau accidente care pot apare din utilizarea sau aplicarea acesteia.

iti punem la dispozitie

serviciile noastre

OIL FIELD

Produse superioare performante de petrol si gaze, care satisfac cerintele de mediu ale operatorului modern.

LUBRIFIANTI

Lubrifianti de inalta clasa, special proiectati pentru motorul tau.

PROTECTIE

Oferim echipamente de protectie astfel incat toti inginerii nostri sa fie in siguranta in timpul orelor de lucru.