Armos

fiind devotati muncii noastre

iti mentinem utilajele functionale

Scurta Istorie
Scurta Istorie

Anglo International Mining B.V. (A.I.M. B.V.) a fost infiintata in 1980. In primii ani, activitatile principale ale companiei au fost cercetarea, serviciile tehnice si de marketing. Dupa o perioada de timp, concentrarea companiei sa mutat la industria petrochimica. Legaturile de afaceri au fost dezvoltate cu majoritatea companiilor petrochimice din intreaga lume, iar personalul experientat a dobandit o cunoastere aprofundata a pietei petrochimice.

Activitati
Activitati

Activitati principale ale AIMOL :

Cercetare si dezvoltare constanta pe piata petrochimica.
Examinarea activitatilor de peste 30 de ani.
Productia de lubrifianti pentru productie in masa si motorsports.
Productia produselor specializate pentru industrie.

Inovatie
Inovatie

Cu o vasta cercetare si o investigatie continua in ceea ce priveste nevoile pietei, AIMOL se straduieste intotdeauna sa mareasca calitatea produselor si sa ofere noi lubrifianti specializati.

Iata cele mai noi tehnologii :
I-CLEAN, I-QUOTE, PTFE, TACKY.

Produsele AIMOL

SPECIALIST – LUBRIFIANTI

AIMOL este o companie moderna cu personal calificat, cu experienta si orientat spre servicii care ofera lubrifianti fabricati pe baza celor mai recente tehnologii si materiale disponibile.

Exclusivitate pentru partenerii nostri

AIMOL este un producator de lubrifianti din Europa de Vest care opereaza pe pietele internationale. Suntem un partener excelent bazat pe strategia noastra Triple-S si Triple-E.

Cu specializarile noastre ca linie de produse, expertiza specializata si atentia personala speciala, ocupam de o pozitie unica, intarita de exclusivitatea pe care o alocam partenerilor nostri, livrarea excelenta, forta si implicarea noastra puternica la nivel european: implicare.
AIMOL ofera servicii complete, produse, ambalaje si toate instrumentele de instruire si marketing pentru vanzarea cu succes a produselor de specialitate.

PRODUSE INDUSTRIAL SPECIALIZATE

Lubrifiantii AIMOL sunt utilizati cu succes in productie la cererea pietei moderne.

Principalul avantaj al AIMOL consta in corectitudinea aplicarii. Fiecare produs are o proprietate specifica pentru aplicatie. AIMOL nu se concentreaza doar pe anumite industrii, ci poate fi folosit si pentru aplicatii universale. Specialistii companiei sunt experti in piata de lubrifianti si in crearea de produse de inalta tehnologie cu rezervele de caracteristici de functionare.

PARTENERIAT

Marcile AIMOL si AIMOL-M si-au stabilit o reputatie foarte buna pe piata lubrifiantilor de inalta calitate. Suntem reprezentati intr-un numar mare de regiuni geografice, dar exista inca zone disponibile pentru noi parteneri.

partnership

Iti punem la dispozitie

serviciile noastre

OIL FIELD

Produse superioare performante de petrol si gaze, care satisfac cerintele de mediu ale operatorului modern.

LUBRIIFIANTI

Lubrifianti de inalta clasa, special proiectati pentru motorul tau.

PROTECTIE

Oferim echipamente de protectie astfel incat toti inginerii nostri sa fie in siguranta in timpul orelor de lucru.