Armos

Lubrifianti superiori pentru

performante superioare

footer badges molyslip

Molyslip® nu este un imens conglomerat international, ci o companie privata. Clientii nostri sunt foarte valorosi pentru noi si fiecare client este tratat cu acelasi respect si aceeasi importanta.

Molyslip® furnizeaza lubrifianti inovatori de inalta performanta pentru multe sectoare industriale, pentru mai mult de 80 de ani. Molyslip® este marca de lubrifianti incercata si testata pentru inginerul modern de astazi.

Toate produsele si materiile prime sunt testate riguros in departamentul nostru de control al calitatii inainte de fabricare si expediere. Probele retinute sunt stocate in afara perioadei de viata a fiecarui lot, pentru a asigura trasabilitatea completa a tuturor lubrifiantilor pe care ii trimitem pe piata. Toate acestea sunt sustinute de un sistem IT de ultima ora care permite trasabilitatea completa a tuturor materiilor prime.

SCURTA ISTORIE
SCURTA ISTORIE

Molyslip sarbatoreste un patrimoniu de 80 de ani ca producator independent de lubrifianti specializati in Regatul Unit. Compania a furnizat produse lubrifiante superioare atat la nivel national, cat si la nivel international, incepand cu anii 1930.

In 1992, Jeremy Wills si Peter Haig si-au luat proprietatea asupra Molyslip®, iar sub conducerea lor, compania si-a extins si si-a dezvoltat gama de compusi specializati si unsori pentru utilizarea in toate sectoarele industriei.
In 2017 compania a devenit parte din Bishopdale Group – specialisti in investitii cu lubrifianti ce detin Molyslip®, United Oil Products Ltd si Metalube®.

LABORATOR
LABORATOR

Stiinta ramane centrul succesul nostru si continuam sa investim in echipamentele noastre pentru a ne asigura ca, clientii nostri beneficiaza de cei mai bun.
Recent am creat un nou laborator Molyslip® in Manchester, cu o capacitate de 126 m². Aceasta noua unitate complet echipata este utilizata atat pentru controlul calitatii, cat si pentru cercetare si dezvoltare.
Spatiul de ultima generatie ofera un loc de munca luminos si aerisit, ideal pentru rezolvarea unor provocari tehnice dificile. Acesta este construit si dotat cu mobilier de laborator specializat. Echipamentul indeplineste toate cerintele pentru un dezvoltator modern de lubrifianti care ne permite sa producem produse de primă clasa care depasesc in mod repetat concurentii nostri.

DISTRIBUTIE
DISTRIBUTIE

Molyslip are un nou centru de distribuție mondial, care isi are sediul in Manchester. De aici putem expedia lubrifiantii nostri rapid si eficient. Livram produsele noastre in containere si folosim transportul tertilor pentru expedierea la nivel mondial pe cale rutiera, maritima si aeriana. Toti angajatii si transportatorii nostri sunt bine instruiti pentru situatii periculoase si se conformeaza pe deplin standardelor. Toate produsele si materiile noastre prime sunt testate riguros in departamentul nostru de control al calitatii inainte de fabricare si expediere. Probele retinute sunt stocate in afara perioadei de viata a fiecarui lot, pentru a asigura trasabilitatea completa a tuturor lubrifiantilor pe care ii trimitem pe piata. Toate acestea sunt sustinute de un sistem IT de ultima ora care permite trasabilitatea completa a tuturor materiilor prime.

Ne mandrim ca suntem distribuitorul exclusiv in Romania pentru

Produsele Molyslip

Prelucrarea metalelor

Gama de prelucrare metalica Molyslip a lubrifiantilor de inalta performanta este proiectata pentru operatii severe de prelucrare a metalelor, cum ar fi gaurirea, frezarea si filetarea. Gama ofera o finisare excelenta a suprafetei componentelor si protejeaza sculele de uzura si deteriorare.
Gama include lubrifiantii Molyslip de prelucrare a metalelor, plus o noua gama inovatoare Molyslip TAP – pentru aplicatii extrem de performante, oferind o lubrifiere superioara, o optiune fara clor si o solutie solubila in clor si sulf.

molyslip_tap_group

Anti-gripare si asamblare

Gama Molyslip de lubrifianti de inalta performanta, anti-gripare si asamblare este formulata special pentru a proteja agrafele impotriva crizelor induse de temperaturile, presiunea si coroziunea extrema.
Gama este cuprinzatoare si ideala pentru o multitudine de aplicatii, temperaturi de functionare, conditii de functionare si metale.
Oferind o protectie remarcabila pentru fire si componente, gama cuprinde faimosul COPASLIP, alegerea campionilor timp de mai multe decenii, precum si produse specializate pentru a include optiuni alimentare si nemetalice.

 

molyslip_copaslip_group

Lubrifianti generali si de intretinere

Molyslip ofera inginerilor o gama completa de lubrifianti de intretinere, reparare si revizie avansate din punct de vedere tehnic, concepute pentru a raspunde nevoilor industriei moderne.
Contine o gama larga de unelte cu arbori de ultima generatie si unelte cu lant deschis, uleiuri de lant pentru a indeplini cele mai exigente conditii de functionare si lubrifianti din cabluri care respecta cerintele stringente de mediu de astazi.
Gama de intretinere, reparatii si revizii Molyslip este completata cu produse complementare care protejeaza componentele metalice impotriva coroziunii si cu o selectie de produse aerosolice de inalta performanta, curate si usor de utilizat.

Industria de petrol si gaze

Industria marina si offshore de petrol si gaze reprezinta unele dintre cele mai dure medii de operare din lume. Molyslip este marca de lubrifianti incercata si testata, cu produse special formulate pentru a mentine masinile si echipamentele care functioneaza in aceste condiții dificile.
Gama cuprinzatoare cu rang inalt de performanta Molyslip OCTG guler de foraj si compusi pentru imbinari de scule, valve, BOP si lubrifianti pentru controlul debitelor, franghii din sarma avansata tehnic, unsori pentru unelte deschise si unelte de protectie impotriva coroziunii rezistente la apa sarata, contin produse pentru a satisface nevoile de mediu al operatorului modern (aprobat de HCONF / conform VGP etc.). Impreuna cu intretinerea Molyslip dovedita de industrie si cu gama de lubrifianti noi, oferim pachetul complet inginerului marin si offshore.

Iti punem la dispozitie

serviciile noastre

OIL FIELD

Produse superioare performante de petrol si gaze, care satisfac cerintele de mediu ale operatorului modern.

LUBRIFIANTI

Lubrifianti de inalta clasa, special proiectati pentru motorul tau.

PROTECTIE

Oferim echipamente de protectie astfel incat toti inginerii nostri sa fie in siguranta in timpul orelor de lucru.