Armos

Din 2012 va oferim

Siguranta si Protectie

Incepand cu 2012, Armos Services ofera solutii complete in domeniul echipamentului individual de protectie. Este calea noastra de a respecta angajatii si de a pune in prim plan sanatatea si integritatea oamenilor implicati in activitati de specialitate din intreaga Uniune Europeana si dincolo de aceasta.

Actualizam continuu oferta tinand cont de cele mai inalte standarde din industrie. Furnizorii nostri sunt alesi cu atentie printr-un proces riguros care asigura cea mai buna calitate la un pret corect. Colaborarea noastra pe termen lung cu companii locale inovatoare contribuie, de asemenea, la misiunea noastra de a face viata la locul de munca cat mai sigura atat pentru angajatii nostri cat si pentru angajatii partenerilor nostri.

Solutii pentru afaceri

Echipe dedicate afacerii tale. Demonstram un sprijin deosebit pentru clienti si pretuim relatiile noastre, oferind clientilor nostri mai multa valoare si oferte de calitate.

Cumpara Online

Cumpara direct din la platforma noastra online. Poti alege dintr-o gama larga de produse de siguranta iar comanda va fi livrata cat mai curand prin partenerii nostri de incredere.

OFERIM SERVICII DE GESTIONARE  A DESEURILOR, ECHIPAMENTE SPECIALIZATE DE FORAJ, ECHIPAMENTE DE LUBRIFIERE SI PROTECTIE

produsele noastre

Selectia noastra de echipamente de protectie a capului si a fetei ofera angajatilor siguranta de care au nevoie pentru a-si indeplini rolurile. Oferim numai echipamente certificate la nivel international la standarde industriale.

Exploreaza gama larga de manusi si solutii specifice de protetie a mainilor. Oferim echipament certificat international la standarde industriale, facilitand cele mai bune oferte posibile pentru clientii nostri.

Explorati gama larga de manusi si solutii specifice de protectie a mainilor. Oferim echipament certificat international la standarde industriale, oferim clientilor nostri toata imbracamintea de protectie de care au nevoie pentru a-si conduce afacerea in siguranta. Oferta noastra cuprinde echipamente de imbracaminte pentru protectia corpului superior si inferior, certificata international la standarde industriale, facilitand cele mai bune oferte posibile pentru clientii nostri.

Oferim echipament certificat international la standarde industriale, facilitand cele mai bune oferte posibile pentru clientii nostri. Gama noastra larga de solutii pentru protectia incaltamintei include produse formate de cei mai buni producatori calificati.

Oferim echipament de protectie de inalta calitate pentru lucrari la inaltime in toate industriile. Selectia noastra cuprinde echipamente all inclusive certificate la standarde internationale.

Oferim accesorii si piese pentru toate produsele pe care le furnizam. Viziteaza magazinul nostru online aici sau contacteaza-ne aici.

Iti punem la dispozitie

serviciile noastre

OIL FIELD

Produse superioare performante de petrol si gaze, care satisfac cerintele de mediu ale operatorului modern.

LUBRIFIANTI

Lubrifianti de inalta clasa, special proiectati pentru motorul tau.

PROTECTIE

Oferim echipamente de protectie astfel incat toti inginerii nostri sa fie in siguranta in timpul orelor de lucru.