Echipamente individuale de protecție și securitate în muncă

Misiune

Misiunea echipei ARMOS SERVICES este asigurarea unui mediu de lucru sigur, sănătos și curat care să reflecte respectul pentru muncă și grija față de oameni .

Viziune

Echipa ARMOS SERVICES si-a propus să devină un furnizor de primă optiune pentru clienții industriali din mediul de afaceri românesc.

Valori

Valorile care ne călăuzesc în îndeplinirea misiunii noastre, sunt: 

  • Seriozitatea: Soluțiile propuse de echipa ARMOS respectă cu acuratețe normele legate de securitatea și sănătatea în muncă
  • Flexibilitatea: Clienții noștri lucrează în domenii diverse de activitate, ca atare o solutie flexibilă și adaptabilă nevoilor lor este primul pas spre un parteneriat durabil.
  • Profesionalismul: Experiența și expertiza echipei ARMOS în domeniul echipamentelor de protecție ne recomandă ca un furnizor de primă optiune. Soluțiile oferite de noi înseamnă confortul și siguranța partenerilor noștri.
  • Dinamismul : Suntem o echipă tânără și dinamică care se asigură că promisiunea de valoare făcută clienților noștri este respectată.
  • Evoluția : Vrem ca oamenii să poată țină pasul cu tehnologia iar echipamentele de protecție oferite de noi le oferă o cale sigură către realizarea viselor lor..

 Principii

Orientarea către client
Solutiile integrate oferite de echipa ARMOS sunt personalizate pe nevoia clientilor nostri pentru a le satisface cele mai exigente cerințe, la standarde înalte de calitate.

Parteneriate
Obiectivele clienților noștri cu privire la securitate și siguranță în muncă sunt și obiectivele noastre. Acționăm cu responsabilitate și grijă față de oameni și mediu creând astfel premisele unor parteneriate durabile și rezultate sustenabile.

Grija fata de oameni
Siguranta oamenilor este principala noastră preocupare. Soluțiile și echipamentele promovate de echipa ARMOS sunt certificate conform normelor și standardelor internaționale de sănătate și securitate în muncă.