Categorii de produse

Importator şi distribuitor Molyslip şi Chemico

Încă din perioada anilor 1940, compania britanică MOLYSLIP a pus bazele conceptului propriu de lubrifiere, ca urmare a descoperirii calităţilor excepţionale ale bisulfurii de molibden. Din acel moment, crearea unor vaseline speciale, paste anti-gripante ori a unor lubrifianţi şi aditivi de înaltă performanţă a devenit posibilă.

Rolul acestor produse este acela de a proteja suprafeţele metalice pe care se aplică, de a elimina frecarea şi griparea mecanică şi implicit de a prelungi durata de exploatare a părţilor componente.

Mai tarziu, MOLYSLIP a lansat conceptul COPASLIP pasta anti-gripantă, având în compoziţie bisulfura de molibden şi micro-particule de cupru care are rolul de a preveni fenomenul de gripare mecanică, chiar şi în condiţiile în care părţile metalice sunt supuse unor condiţii deosebite de lucru, caracterizate prin presiuni şi temperaturi extreme.

Gama completă de produse MOLYSLIP a cucerit întreaga lume industrială, prin calitatea deosebită a compuşilor şi prin modul în care reuşesc să protejeze suprafetele metalice.

Ca urmare a interesului comun, acela de a aşeza pe primul plan calitatea produselor şi a serviciilor oferite clienţilor, ARMOS şi MOLYSLIP au pus bazele unui parteneriat, noi devenind reprezentantul şi importatorul unic în ROMÂNIA al producătorului britanic MOLYSLIP.

Pentru a deveni distribuitor al produselor noastre sau pentru mai multe detalii accesaţi site-ul dedicat www.molyslip.ro