Despre Armos

Compania ARMOS, infiintata in anul 1996, isi desfasoara in prezent activitatea ca furnizor de servicii, echipamente, piese de schimb si consumabile, in industria de extractie a petrolului si gazelor naturale. Domeniul specific de activitate se concentreaza pe echipamentele specializate in controlul fluidelor de foraj si echipamentelor de foraj, pentru care ARMOS asigura servicii de consultanta si service tehnic.

Aceste servicii vizeaza asigurarea mentenantei periodice a echipamentelor, urmarind mentinerea acestora in stare optima de functionare si prevenind instalarea prematura a uzurii. De asemenea, urmarim optimizarea exploatarii acestor echipamente, prin imbunatatirea capacitatilor tehnice si adaptarea la progresul tehnologic.

Incepand cu anul 2006, ARMOS devine reprezentant si importator in Romania, al producatorului englez de lubrifianti specializati MOLYSLIP si introduce astfel pe piata autohtona, gama completa de produse care a cucerit intreaga lume industriala, prin calitatea deosebita a compusilor si prin modul in care acestia reusesc sa protejeze suprafetele metalice.

In anul 2007, ARMOS introduce pe piata romaneasca, echipamente, piese de schimb si consumabile pentru industria petroliera, fabricate de grupul american National Oilwell Varco. ARMOS ofera clientilor sai echipamente noi si second hand, utilizate in procesul de curatare a fluidului de foraj – separatoare centrifugale, site vibratoare, echipamente Mud Cleaner, pompe centrifugale, pompe duplex si triplex, mixere, agitatoare, precum si piese de schimb si consumabile pentru acestea. In aceeasi masura, furnizam si alte echipamente, piese de schimb pentru industria petroliera - sisteme de urmarire a parametrilor de foraj, scule si echipamente de foraj, dispozitive de ridicare, echipamente de protectie a muncii.

Din acelasi an 2007, ARMOS dezvolta un nou domeniu de activitate, in forajul pentru puturi de apa si geotermie si achizitioneaza echipamente Nemek, specializate pentru executarea in mod rapid si eficient a gaurilor, la adancimile si diametrele necesare.

Datorita faptului ca ne desfasuram activitatea intr-un domeniu foarte vast, incepand cu anul 2010 am hotarat sa ne extindem si catre alte subdomenii ce au legatura directa cu procesul de foraj, prin specializarea personalului companiei in reparatii si mentenante pentru echipamentele Top Drive, produse de NOV Rig Solutions (TDS 3, TDS 4, TDS 8, TDS 9, TDS 11) si nu numai.

De asemenea suntem specializati in a opera, instala si executa mentenante si reparatii si pentru un alt tip de echipament al NOV IMO si anume Automatic Drilling System (cunoscut sub numele de ADS sau WildCat), dar si pentru sisteme de monitorizare a parametrilor de foraj de tipul MD TOTCO.

ARMOS are sediul in Tg. Mures, precum si un atelier mecanic propriu si depozit, situate in loc. Lunca Mures, jud. Alba. In portofoliul de clienti al companiei ARMOS se regasesc, societati din industria petroliera, respectiv: Dafora SA, Foraj Sonde Tg. Mures SA, Foraj Sonde SA Ploiesti, Three Pharm, Aquafor International SA, AVA Eastern Europe SRL, M-I Petrogas Services SRL, Grup Servicii Petroliere SA, Mud Data, Ecomed Eastern Europe, companiile de foraj din grupul BEGA.

Tot din cadrul Armos Exim face parte departamentul de curatenie prin care oferim servicii de curatenie profesionala, la domiciliu, sedii firme, institutii.

In anul 2012 Armos si-a dezvoltat activitatea printr-o divizie separata, ARMOS SERVICES, care ofera solutii in domeniul echipamentelor individuale de protectie si igiena. Deoarece oamenii instruiti, protejati, sanatosi, multumiti sunt cei care aduc plus valoare unei companii, dorim sa contribuim la realizarea unui climat de munca sanatos, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Recomandarile si produsele propuse asigura nu doar protectia adecvata, ci si confortul necesar pentru ca activitatea sa se desfasoare in conditii de randament ridicat.